IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денс вибрации от Португалия

16 май 2008 07 46

Ди джей Vibe, който внимателно подбира къде да прави партита, най-накрая идва и при нас. И ще ни скъса от танци

Денс вибрации от Португалия

Усещате ли гъделичкащите вибрации на слънчевите лъчи навън? Мечтаем си за една зелена и ухаеща градина, където да можем да си замъкнем и лап топ... По-късно бихме пили и по един освежаващ коктейл.

А за петъчната вечер имаме специално предложение с много положителни вибрации, градина (ако не вали, де) и студени питиета. Ди джей Vibe ще ви настрои на денс вълна в Ялта и ще ви отпуши ушите, гаранция.

Той е един от най-известните португалски миксатори и за първи път ще посети Балканите. Не обича да експериментитра с нови дестинации, но след положителните отзиви на Дани Теналия, който наскоро ни посети, и Виктор Калдерон се престрашил да дойде в София.

А ние се чувстваме поласкани, ентусиазирани и сме готови да вибрираме в унисон с Vibe.

Неговата кариера започва още през 1983 година, когато е само на 15. Заобиколен е постоянно с разнообразна музика, защото баща му има музикален магазин.

Ди джей Vibe не само прави уникални сетове зад пулта, но през 90-те години на миналия век е бил и китарист в поп-рок групата LX90. Има няколко съвместни проекта със сънародника си Rui da Silva (наш абсолютен любимец), които веднага оглавяват хаус класациите.

Освен това собствените му парчета, излизащи под името Underground Sound of Lisbon, винаги заемат високи позиции в класациите.

С други думи, очаква ни поредното наелектризиращо парти с невероятни вибрации (от музика, не от нещо друго), които ще чуем за първи път. Ние ще се настаним в градината и изобщо няма да носим „работна“ техника със себе си. Само по някой цветен коктейл.

КоментариКоментари