IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Чарлийз Терон й писна да е грозна

16 май 2008 11 59

На младата носителка на Оскар й омръзнало да бъде обиждана, че е естествено грозна

На Чарлийз Терон й писна да е грозна

Чарлийз Терон горещо посъветва медиите да сложат край на обидните изказвания по неин адрес и по-скоро по адрес на външния й вид.

След като в продължение на няколко години Чарлийз беше подложена на унищожителна критика от журналистите, дойде и моментът да се защити. „Спрете да ме обиждате. Не съм грозна“.

Актрисата е съгласна, че след филм като „Чудовище“ е напълно нормално човек да си задава въпроси относно достоверността на показаното на екрана. Но след щателна проверка стана ясно, че грим и наднормено тегло са създали потресаващия ефект, изискван от образа й на лесбийка убийца.

Години по-късно осмиващите приказки продължават. Техен катализатор са още няколко роли, в които Терон се появява в „прекалено“ естествен вид. Филми като „ North Country“ и „Долината на Ела“ разкриват една не особено привлекателна визия.

В своя защита тя казва : „“North Country“ беше мръсен филм в буквалния и преносния смисъл на думата. Как щяхте да изглеждате и вие, ако бяхте влезли в мина“.

Относно отправените й естетични забележки за втория споменат филм, изкуствената иначе блондинка, се почувствала наистина обидена и има защо : „Там разкрих истинския си цвят на косата и не носих никакъв грим“.

Критиките обаче, не се изчерпвали с това. Чарлийз била набедена, че избира крайно „грозни“ роли, за да печели награди, защото трудно би впечатлила с образ на сладка красавица.

„Красавицата“ под съмнение, без да му мисли много отсякла : „Е, вие какво искате, да играя сурово ченге с очна линия и гланц за устни?“.

Лично според нас, актриса от ранга на Чарлийз Терон не би трябвало да обръща внимание на подобни упреци. Освен че красотата и чарът й са очевидни, талантът й е всепризнат и съизмерим с този на много холивудски величия.

КоментариКоментари