IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Гибсън спасява Бритни с ваканция в Коста Рика

19 май 2008 06 12

След като близките на Бритни сe опитаха по всички възможни начини да я извадят от черната дупка, в която тя упорито си стоеше, в спасяването се намеси не кой да е, а самият Мел Гибсън

Мел Гибсън спасява Бритни с ваканция в Коста Рика

Бритни Спиърс и Мел Гибсън се радват на слънчева и релаксираща ваканция в Коста Рика.

Но не страстна любовна афера е причината да прекарат цяла седмица в луксозното имение на актьора-режисьор, а бащинската загриженост на Мел и семейството му към поп принцесата, която все още не може напълно да излезе от кризата, в която изпадна преди близо три години.

Бритни и баща й приели поканата на Гибсънови заедно да прекарат няколко дни в Централна Америка, където на спокойствие небрежната доскоро майка да преосмисли за последен път случващото се в живота й.

Бритни и Гибсън се запознали през февруари след спешната й хоспитализация в психиатрична клиника, а по-късно бяха засичани на няколко пъти да вечерят заедно.

Агентът на Мел Гибсън и съпругата му Робин разказал пред крайно любопитните медии, че семейството видяло в лицето на Бритни една млада и объркана жена и техен дълг бил да й помогнат по всеки възможен начин, без никакви задръжки и очаквания. "Това е прост акт на човешко милосърдие“.

Така де, едни добри съседи трябва да си помагат в нужда. Все пак изпълнителката на доста противоречиви хитове има вила в Малибу, която случайно или не, гледа към двора на актьора.

Дано поне господин Гибсън съумее да уравновеси разбитите нерви на Бритни и наново да й вдъхне сили за нов и  пълноценен живот.

КоментариКоментари