IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашиян - бяла парти кралица

29 май 2008 07 49

Забележително пищната Ким посрещна лятото в бяло

Ким Кардашиян - бяла парти кралица

Крачка назад, Пи Диди, Ким Кардашиян си направи собствено бяло парти.

Запазената марка на рапъра с диагноза „снобария до шия“ е под сериозна заплаха, след като една пищна чернокоска му измъкна под носа идеята за коктейл, на който всички са облечени в бяло.

Традиционното Хамптън парти на Диди се организира от няколко години насам, в края на всяко лято в имението му в Източен Хамптън, наричано още Бялата Къща. Но тази година Шон Пъфи си имал сериозни ангажименти около продуцирането на най-новата (и както се очаква хитова) група на задокеанския музикален пазар и пропуснал организацията на ежегодния си VIP коктейл.

Човек да не се захване с нещо странично, значи. Аха да сложи партитата на режим изчакване и някой друг ще се метне към короната „Цар на купона“.

Госпожица Кардашиян като една пробивна и амбициозна млада дама не изпуснала шанса си да е втората след Пъфи, която да смае света със събитие от подобен грандиозно бял мащаб.

И най-впечатляващото в случая, е че партито се провело не къде да е, а директно там, където е и започнало – вилата в Хамптън.

Как и кога са се договорили млечната Ким и шоколадовия Диди, все още никой не знае, но е факт, че преди броени дни се е вихрила страшна „ванилова“ фиеста.

За списание People Кардашиян коментира: „Бялото всъщност е един от любимите ми цветове. Дори колата ми е бяла. Когато ми се отвори възможността да направя парти в Бялата Къща, знаех, че това е моят шанс“.

Ким била облечена в плътно прилепнала бяла рокля на Herve Leger, а приятелят й Реджи Буш със супер секси бяла риза, която без капка свян разкривала страхотната му фигура.

След като журналисти полюбопитствали за произхода на диамантения пръстен на ръката й, тя живо отговорила, че е бременна във втория месец. Усмивката набързо паднала от лицето на любимия й, а очите му щели да изкочат. Тогава Ким лигаво възкликнала „Шегувам се“.

Но не отрекла, че с удоволствие би се омъжила и имала деца.

КоментариКоментари