IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп съди Амбър за 50 млн. долара

10 март 2019 10 30

Имиджът му бил съсипан

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Джони Деп е завел дело срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, в което настоява тя да му плати 50 млн. долара за накърнен имидж и клевета. Двамата бяха женени по-малко от две години, като по време на бракоразводното дело актрисата дори го обвини в домашно насилие.

Деп твърди, че всъщност той е бил жертва на такова, а бившата му се опитвала да изчисти имиджа си и да вдигне кариерата си с допълнителен шум. По думите му Амбър го малтретирала, както правила и с предишния си партньор, пише ENews.

Джони се надъхал да разобличи хубавицата след неин материал в Washington Post, в който тя надълго и нашироко описва домашното насилие, което е преживяла. Адвокатите на Хърд обаче са категорични, че тя никъде не е споменала името му и затова искът му срещу нея е смешен. На Джони обаче никак не му било смешно, тъй като след материала той започна да губи роли и дори бе освободен от договора си към поредното продължение на „Карибски пирати“.

Бившата му от своя страна стана любимец на движението #MeToo, първата актриса обявена за шампион по човешки права на ООН, посланик на правата на жените в Американския съюз за граждански свободи и глобален говорител на L'Oreal Paris.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари