IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Режисьор обяви Шер за бездарна

8 март 2019 15 30

Твърди, че се прочула като актриса благодарение на него

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Режисьорът Питър Богданович за пореден път се заяде публично с легендарната Шер, която снима през 1985 във филма „Маската“. Той бе категоричен пред сп. Vuture, че звездата „не умее да играе“ и че е „неспособна да заснеме и една добра сцена“.

Богданович за пръв път се запознава с певицата по време на снимките на биографичната драма и оттогава неколкократно публично е критикувал уменията ѝ на актриса и дори я е атакувал на личностно ниво.

„Тя спечели награда за най-добра актриса в Кан, защото аз я заснех добре. Нейните очи излъчват толкова много тъга, която всъщност е самосъжаление, но на екран стои добре. Заснех повече близки кадри, отколкото във всеки друг филм, който съм правил“, коментира режисьорът.

През 2015 г. Питър си позволи да я обвини в негативно отношение по време на снимки и дори я нарече „мъжемразка“.

Въпреки публичните му вербални атаки това по никакъв начин не афектира кариерата на Шер и тя продължи да блести в света на шоубизнеса най-вече с музикалната си кариера като до момента има 26 реализирани успешни албума.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Куку ( преди 5 години )
Шер е един *** без вкус с мъжки глас...Сори, Шер!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар