IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият мениджър на Марая уринирал върху персонала ѝ

9 март 2019 13 57

Съдят Стела Стоплър за милиони

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Марая Кери може и да е странна дива, но поведението ѝ бледнее пред това на хора, с които е работила. Оказва се, че бившият ѝ мениджър Стела Стоплър е уринирала върху асистента си и е карала подчинени да миришат интимните ѝ части.

Ужасяващото поведение на жената бе разкрито от нейната братовчедка Зарина Бурбаки, която е била сред жертвите ѝ и с която в момента води съдебна битка. Миналия май Стела изправи пред съда роднината си по обвинение, че е задигнала пари от нея и е опорочила отношенията ѝ с Марая Кери, пише Daily Mail.

Снимка: Instagram

По време на делото Зарина е описала в детайли как Барбуки е малтретирала персонала си. По думите ѝ мениджърката „повалила асистента си и започнала да уринира върху него“, „неведнъж показвала голите си гърди пред служители, за да пита дали лекарят ѝ е свършил добра работа“ и „била толкова заета, че дори не се къпела редовно и карала подчинените си да миришат интимните ѝ части, за да разбере дали не е време за душ“.

Снимка: Instagram

Барбуки разкри още, че Стела я карала да гледа децата ѝ, докато правела секс в съседна стая. Стоплър също така се гордеела с факта, че „може да съсипе животи и кариери в Холивуд“ и не спирала да обижда грозно хората в екипа си. Тя си лепнала прякора „руски диктатор“ и се сравнявала с Путин.

Снимка: Instagram

Зарина е описала, че е била сексуално тормозена от своята роднина, която многократно „опипвала гърдите ѝ“ и с нокти се опитвала да я стимулира вагинално през дрехите.

Барбуки е обърнала делото в своя полза и в момента съди Стела за 130 млн. евро. Марая Кери до момента не е коментирала своята бивша служителка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари