IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз пак удари Кидман, не я покани на сватбата на сина им

28 март 2019 09 40

Актрисата не присъства и на сватбата на осиновената си дъщеря

Том Круз и Никол Кидман по време на брака им. Снимка: Reuters

Том Круз и Никол Кидман по време на брака им. Снимка: Reuters

Никол Кидман няма да присъства на сватбата на сина си. Холивудската актриса не получила покана за важното събитие в живота на осиновения й син Конър Круз.

24-годишният младеж и неговата избраница Силвия са посветени на сциентологията като бащата на Конър – Том Круз, предаде OK Magazine.

Според източник, близък до звездите, Том Круз „обожава“ булката и е щастлив, че синът му е тръгнал по неговите стъпки в сектата.

След развода с Кидман актьорът получи родителските права над двете им осиновени деца и те останаха да живеят с баща си.

В течение на много години имаше слухове, че и нейните осиновени наследници са възпитани именно по правилата на Сциентоложката църква.

Говори се, че именно те са били залога за Кидман да получи свободата си.

Въпреки че самата Никол не коментира своите отношение към църквата и не говори за децата си, източници потвърждават, че Кидман вини за случилото се именно сциентологията.

Тя не присъства на сватбата и на дъщеря си Изабела през 2015 г., въпреки че точно тогава бе в Лондон да участва в театрална постановка.

Актрисата бе омъжена за Том Круз между 1990 г. и 2001 г. В момента тя е съпруга на Кийт Ърбан и по всичко личи, че двамата са много щастливи заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари