IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона на Евровизия!

10 април 2019 11 30

Звездата прибира 1 милион за 2 песни

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мадона ще бъде звезден почетен гост на музикалното състезание Евровизия, което тази година ще се проведе в Израел. 60-годишната певица се е съгласила да изпее 2 песни на събитието в Тел Авив през май срещу скромната сума от 1 млн. долара.

Мадона влиза в историята на състезанието като един от най-скъпите гост изпълнители. Звездата планира да пристигне с антуража си от 160 души. Това ще е четвъртата ѝ визита в Израел, където е имала изпълнения през 1993, 2009 и 2012, припомня Daily Mail.

Източник разкри, че поп кралицата имала още куп изисквания и дори успяла да се сдърпа с продуцентите на шоуто, защото песента, която искала да изпълни, имала политически послания.

Израел е домакин на шоуто, тъй като миналата година спечели състезанието с 529 точки, благодарение на изпълнението на Нета с песента Toy. На второ място се нареди Кипър (436), а на трето Австрия (342).

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
това са извращенията на нашето време - някой блъска цял живот за единия хляб, а друг - чак такава пропаст не е редно.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар