IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би и Гери карали голи по магистралата

10 април 2019 12 00

Преследвач ги изплашил, но продължили да го правят

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

За много от феновете на Спайс гърлс признанието на Мел Би, че е имала лесбийска свалка с Гери Хорнър, бе тотална изненада. Не и за тези обаче, които са прочели мемоарите на шоколадовата спайска, които тя публикува през 2002. В тях познатата като Скери Спайс, описва отношенията си с колежката си „като гаджета“ и разкрива, как често шофирали по магистралата с нея топлес.

„Понякога с Гери шофирахме по цяла събота под звуците на Ministry Of Sound. Шофирахме по магистралата с оголени гърди и се смеехме. Всичко беше много комично, докато веднъж един странно изглеждащ мъж не ни забеляза и не започна да кара паралелно с нас.

Имаше психоусмивка на лицето и според мен мастурбираше. С Гери много се изплашихме, решихме, че е като тези откачалките по магистралата с брадва в колата. Гери направи завои и ние му избягахме. Бяхме разтърсени, но спряхме ли да си показваме ци*ите на пътя? Не“, описва още певицата.

След обясненията ѝ, че имала бурна сексуална нощ с Гери, се заговори, че двете звезди имали скандал, който ще се отрази на международното турне на Спайс гърлс. Все още няма официална новина дали ще останат само концертите във Великобритания или изяви на певиците ще има и в Австралия и в Америка.

Турнето на Spice Girls пропада след лесбийската свалка

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари