IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата испанска дива - Елса Патаки

17 юни 2008 10 59

Най-впечатляващата Кармен на испанското модерно кино

Новата испанска дива - Елса Патаки

Понеже ние в Тялото имаме вродена слабост към красиви и даровити създания от света на шоу бизнеса, а и не само, не се сдържахме да ви представим и поредното доказателство, че изкушенията от големия екран просто нямат край.

Испанското издание на ELLE ни разтрепери със зашеметяваща фотосесия на някои от най-титулованите иберийски актриси. Превъплъщаващи се в чувствени и почти самоубийствени образи те подпалват страниците на тозмесечния еко-син брой на едно от най-най-култовите женски списания.

Освен Елса Патаки, дамата, която след броени секунди ще видите отблизо, пред обектива са застанали и жени като Моника Круз, Леонор Уолтинг, Ариадне Артилес, Лаура Санчес, Бланка Ромеро, Бимба Росе и Наталия Вербеке, за които все още не знаем абсолютно нищо освен, че са дяволски-водно секси.

А сега се запознайте със сеньорита Патаки – най-впечатляващата Кармен на испанското модерно кино. Тя е зодия Рак и е на неличащите й 32 години.

Освен със сложни характери в кадъра на над 10 испански филма, Елиса може да се похвали с участието си във мащабната френска продукция „Iznogoud“ (2004), както и във филма „Snake On The Plane“, където партнира на шоколадовия ни кино фаворит Самюел Джаксън.

Зеленооката чика си има и друга гордост – диплома по журналистика от университета в Сан Пабло.

На всичкото отгоре е и супер екстремно „гадже“, защото едни от любимите й занимания са да кара сноуборд (и то по неутъпканите писти), да се пързаля по рампи с любимите й блейдъри и да препуска на гърба на някой буен жребец (кон имаме предвид, не друго).

А ако се чудите дали има мъж в живота й ще се наложи да ви разочароваме – Елса е гадже на Ейдриън Броуди. Да, да, именно онзи секси „пианист“ с безпричинно тъжен поглед (актьорът от филма „Пианистът“).

Ех, прекрасно испанско девойче...Вижте я в слайдшоуто, горе.

КоментариКоментари