Бритни Спиърс изглежда се възстановява добре след посещението си в рехабилитационна клиника, където лекува ментално разстройство. Звездата качи снимки в Instagram, на които се вижда, че усилено се грижи за формата си и дори ходи на ръце.

Кадрите излязоха непосредствено след 30-дневния ѝ престой в лечебното заведение, в което се записа сама, след като получи нервен срив покрай болестта на баща си. „Йога на зелено, харесва ми така!“, сподели до един от кадрите певицата.

Междувременно източник разкри пред TMZ, че лекарите на поп принцесата все още не са открили точната комбинация от лекарства за нейното разклатено психическо състояние. „Докторите се опитваха да намерят точната комбинация от лекарства, но те не ѝ понасяха добре и тя спря да ги взима. Все още работят по въпроса“.

Самата Бритни видимо е оптимистично настроена и сподели с феновете си в мрежата: „Просто исках да ви кажа здравейте, защото нещата меко казано излязоха извън контрол. Уау! Има слухове, смъртни заплахи към семейството и екипа ми и още много луди неща. Опитвам се да си взема време за себе си, но всичко, което се случва, прави това много трудно. Не вярвайте на всичко, което четете и чувате. Моята ситуация е уникална, но обещавам, че правя най-доброто в момента.

Може и да не знаете това за мен, но аз съм силна и се боря за това, което искам. Любовта и посвещението ви са невероятни, но сега имам нужда от малко лично пространство, за да се справя с всички трудни неща, с които животът ме сблъсква. Ако можете да ми дадете това, ще ви бъда благодарна завинаги. Обичам ви“.