IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Морски уикенд в... София

18 юни 2008 13 41

Не е нужно да плачете безутешно, ако не можете да стигнете до морето. Просто ще отидем всички на плажно парти

Морски уикенд в... София

Три дни пясък, палми и яхти. Да не забравяме яката музика, танците до зори и свежите напитки. Може даже и лек бриз да усетите, при това – на три крачки от Парламента.

Не, няма да го местят в Созопол, където някои от нас ще бъдат този уикенд. Просто за всички, които остават в София, а много им се иска да са край морския бряг, ще има специално лятно забавление.

В Ялта решиха, че трябва да се погрижат за настроението ни в края на тази седмица с поредното си плажно парти Sun Fun. То отново ще трае 3 дни и също толкова вечери, които се надяваме да бъдат сухи и горещи.

Откриват го „Остава“ с акустичен концерт на живо в четвъртък вечер. Техният unplugged ще съвпадне и с излизането на новия им албум, наречен Rock 'N Roll Song Designers .

За съжаление концерт навън е невъзможен поради факта, че наоколо има жилищни сгради, а и градината на клуба едва ли ще побере всички фенове на една от най-добрите групи у нас.

В петък маратонът продължава с американската хаус легенда Джордж Ромел. Той е зад пулта още от 80-те години до днес, но не спира да бълва танцувални хитове.

Джордж е легендарен обаче, защото е „откривателят“ на звезди като Санди Ривера, Ерик Морило, Барбара Тъкър, която скоро слушахме, Felix Da Housecat и доста други „златни“ имена на клубната сцена. Трябва да признаем, че Ромел има безпогрешен нюх за таланта.

Американецът притежава собствен лейбъл, но продължава да забавлява феновете в едни от най-големите клубове по света. А, както можете да предположите, след това за сетовете му се говори продължително и предимно със суперлативи.

Плажната фиеста ще приключат французите от Tecktonic – основоположници на електро-денс стила, който подлудява Париж в момента.

Техният танцов пърформанс е смесица между хип-хоп и техно танцови елементи. Tecktonic подскачат на авторска музика и имат оригинални костюми, а шоуто им се допълва от много специални визуални ефекти.

Е, това е спасението ни в града. Пожелаваме си само много слънце за края на седмицата, а парти емоциите ще споделим с приятели „на плажа“ в центъра на София.

КоментариКоментари