IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман бременее сред пуйки и елени

19 юни 2008 06 24

Австралийската грация на Холивуд отсече, че на село си е най-хубаво

Никол Кидман бременее сред пуйки и елени

След като една от любимите ни актриси, при това блондинки, с гордост позира с коремчето напред пред фотографите на модния гигант Вог, всички въздъхнахме облекчено.

Новината, че 40 годишната Никол Кидман ще си има собствено биологично бебе, е повече от прекрасна като се имат предвид доскорошните й здравословни проблеми, които не й позволяваха да зачене с години.

Съдбата обаче знае на кого и кога да се усмихне. Кидман определено се оказа една от богопомазаните холивудски персони. Освен че скоро ще сменя памперси, тя е и щастливо омъжена за кънтри певеца Кийт Ърбън, с когото наскоро си купиха огромно селско ранчо в покрайнините на щата Тенеси.

Актрисата споделя, че няма по-голямо удоволствие от това да си бременна, влюбена, да живееш на село и по цял ден да се грижиш за цветята си. Освен за красиви градини, семейство Ърбън се грижат и за елени и диви пуйки.

„Има толкова мекота и топлина в живота ми, а любовта е най-големият ми стимул да вървя напред. Тя е моят фатален избор, но и моето целомъдрие“.

КоментариКоментари