IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа нямал пари да се прибере вкъщи

31 май 2019 12 00

Актьорът сподели, че е живял в багажника на кола

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джейсън Момоа тъгува по миналото. 39-годишният актьор, който игра хал Дрого в „Игра на тронове“, сподели снимка, на която се вижда как той лежи в багажника на кола.

„Гледах си телефона и намерих това. Беше простичък момент, но същевременно прекрасен. С най-добрия приятел обикаляхме Белфаст, за да разглеждаме красотите на Ирландия. Бяхме твърде бедни, за да се приберем вкъщи.“

Момоа напусна сериала още в първи сезон,  но продължи да навестява колегите си на снимачната площадка в Белфаст. Също така той беше част от актьорския състав, който представи последния осми сезон на специална премиера в Ню Йорк.

 

 

Той непрекъснато подкрепяше актьорския състав по време на останалите сезони. Но най-много застава зад решенията на Денерис Таргериан, която беше негова съпруга.

Персонажът на Емилия Кларк претърпя рязка промяна в последните епизоди на последния сезон и доста от феновете не бяха доволни. Но Момоа споделяше своята подкрепа за всяко от решенията ѝ. 

 

 

След като напусна ролята на хал Дрого, Момоа продължи актьорската си кариера в киното. Той изигра Аквамен в едноименния филм от 2018 г. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари