IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се готвят за втора сватба

31 май 2019 09 00

Двойката мисли за още една церемония

Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все пак ще имат официална сватбена церемония, но не бързат с нея. Певецът и моделката сключиха брак през септември миналата година тайно от всички. Все пак това не е грандиозната сватба, която всеки очакваше за звезди от такъв ранг. Двамата просто подписаха документите, но до парти така и не се стигна. Близки до двойката споделят, че все пак сватба ще има, но това ще стане „когато и двамата се почувстват готови за нея“.

Джъстин и Хейли забравиха за сватбата – защо?

Какво поддържа брачната любов на Джъстин и Хейли?

Снимка: Getty images

В момента Бийбър се е фокусирал върху психическото си състояние, а любимата му е плътно до него. „Сега най-важното за двамата е Джъстин да се оправи“. Изпълнителят се бори с депресия от февруари и често споделя със своите фенове какво се случва със здравето му. През март написа обяснение защо се оттегля за малко от сцената. „Фокусирам се да оправя някои дълбоки проблеми, които повечето от нас изпитват, за да бъда човека, към когото се стремя. Да запазя брака си и в бъдеще да бъда бащата, който искам да съм.“.

Все пак Бийбър сподели снимка от звукозаписното студио, което даде надежда на феновете му. Хейли от своя страна не се разделя със съпруга си. През февруари тя сподели пред Vogue, че бракът не е само щастие, а се изискват доста усилия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари