IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс призна, че е била насилвана като малка

2 юни 2019 06 00

Водещата сподели, че пастрокът й я е опипвал

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Елън Дедженеръс говори за първи път за травмираща случка от детството си. В гостуването си при Дейвид Летерман, тя сподели, че майка ѝ се е омъжила за „много лош мъж“, когато водещата е била тийнейджър. След това Бети Дедженеръс е била диагностицирана с рак на гърдата и е трябвало да се подложи на операция. Пастрокът на Дедженеръс е използвал ситуацията, за да се възползва от нея и е започнал да се опитва да установи близост с нея.

„Когато майка ми беше извън града, той ми каза, че трябва да се провери дали и аз нямам бучка в гърдата. Не искал да притеснява майка ми и затова не попитал нея, но искал да се увери, че всичко с мен е наред“. Признавайки, че заради крехката си възраст тогава, тя не е знаела нищо за тялото и е позволила на мъжа да я опипа. Но това не бил последният път, когато мъжът е установил такава близост с бъдещата водеща. „Опита се да го направи отново, отново и отново“.

Снимка: Reuters

Тя навлезе още по-дълбоко в историята като призна, че веднъж е избягала от вкъщи, когато пастрокът ѝ се опитал да разбие вратата на стаята ѝ. „Знаех, че ще се случи нещо повече, а не исках да притеснявам майка ми и да съсипвам нейното щастие“. Елън обвинява себе си за това, че не е споделила проблема с родителката си, мислейки си, че по този начин я защитава. И когато събира сили да признае за случилото се, майка ѝ не я взима насериозно и останала с мъжа още 18 години.

Все пак най-накрая се разделят, когато Бети Дедженеръс се усъмнява в историята на съпруга си. Връзката между двете е нормална, но Елън споделя, че е разочарована от недоверието на майка ѝ. „Тя се извини, но...“. Водещата се надява историята ѝ да помогне на други жертви на домашно насилие да признаят за случващото се. „Време е да нададем глас. Да покажем сила“.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари