IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде с коментар за восъчната си фигура

1 юни 2019 06 00

Певицата с криптирано съобщение по темата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездата Ариана Гранде се включи в потока от недоволство срещу восъчната си фигура. Преди седмица от музея „Мадам Тюсо“ публикуваха снимка в Инстаграм с описание „Избрахте Ари“. Феновете обаче не бяха особено впечатлени и побързаха да коментират, че това въобще не прилича на техния идол. Някои от тях дори се изказаха, че много повече неща приличат на Гранде, но не и тази фигура и може би от музея трябва да помислят дали не е време да я разтопят и да я започнат наново.

През април от „Мадам Тюсо“ обявиха, че се работи по фигура на певицата и попитаха феновете в какъв стил да я облекат. Почитателите имаха три възможности – „Класическа Ари“, „Провокативна Ари“ или „Ари като принцеса“ и се спряха на първата. Фигурата беше облечена със суитшърт, който пада до колената, високи черни ботуши и високо вързана коса. 

Снимка: Reuters

Не само почитателите на певицата са недоволни от изработката. След поредната публикация в Инстаграм, Гранде се включи с криптирано съобщение. „Искам само да поговорим“ написа тя. Със сигурност разликата в образа на певицата се вижда и от „Мадам Тюсо“ може да помислят върху предложението на голяма част от феновете. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари