IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло вече планира сватбата си

30 май 2019 05 40

Певицата не е забравила за щастливото събитие

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джей Ло има доста неща, за които да мисли. Тя се разкъсва между постоянните репетиции за турнето, което започва на 7 юни, грижите за семейството и тренировките във фитнеса.

Не забравя обаче за едно от най-щастливите събития в живота си, а именно сватбата с Алекс Родригез. Двамата се сгодиха по-рано през годината, а подготовката за големия ден върви с пълна сила.

„Процесът върви добре. И двамата имаме доста натоварен график и затова правим нещата лека-полека. Не бързаме“, сподели певицата.

Въпреки това обаче, Джей Ло не е оставила всичко за последния момент. Тя призна, че търси булчинска рокля и място за събитието още от март, когато Алекс й поиска ръката, но „само, когато имам времето за това“.

Певицата прекарва по 10-11 часа в репетиции за предстоящото турне, което ще обиколи Канада и САЩ. Годеникът и децата ѝ също ще я придружават. А на въпрос какво да очакват феновете на рождения ѝ ден, който е ден преди последния концерт, Лопес отговори „може да има торта, даже няколко торти“. Певицата става на 50 години.

Снимка: Reuters

„Ще пеем, ще танцуваме, ще си прекарваме добре. Искам да създам една различна атмосфера, в която феновете да се потопят“. Турнето ще започне от Лос Анджелис и ще завърши в Маями.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари