IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким – наследница на шотландския кралски род!

9 юни 2019 06 00

Звездата можело да заяви претенции за трона, твърди журналист

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тя е член на една от най-известните фамилии в Америка, но изглежда във вените ѝ тече истинска кралска кръв!

Ким Кардашян и сестрите ѝ може да се окажат наследници на известния шотландски разбойник и фолклорен герой Робърт Рой МакГрегър, който е свързан с първия шотландски крал – Кенет Макалпин, пише Daily Record.

Откритието е дело на шотландския журналист Крейг Уилямс, който решил да се разрови в родословното дърво на Кардашян, след като разбрал за афинитета им към шотландски имена. По-голямата сестра на Ким – Кортни, кръсти дъщеря си Пенелопе Шотландия Дисик, за да почете връзката си със страната по майчина линия.

Снимка: Daily Mail

„Помислих си, че семейството трябва да е наясно с шотландския си произход. И като се разрових, излязоха интересни неща. Не съм предполагал, че фамилията може да е свързана с такава историческа фигура. И тъй като МакГрегърите са преки наследници на шотландската кралска династия, Ким може да предяви претенции към трона“, коментира журналистът.

Връзката на Ким и сестрите ѝ с кралската фамилия са по линия на нейната пра-пра-прабаба Маргарет Елизабет Магий.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

aaa ( преди 4 години )
Значи Николета е потомка на Христос
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар