IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид съветва сина си да зареже гаджето

4 юни 2019 14 40

Не я иска повече на семейни събития

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дейвид Бекъм отново показа, че е баща за пример. Бившият футболист е взел присърце личния живот на най-големия си син Бруклин (20) и на разговор на четири очи му е дал съвети как да се справи с гаджето си Хана Крос (22).

Младият Бекъм и половинката му имаха разгорещен публичен спор по време на фестивала в Кан преди две седмици и това е провокирало спортиста да се намеси.

„Дейвид имаше разговор с Бруклин, тъй като двамата с Виктория са загрижени за връзката му с Хана, която не се развива добре. Младите постоянно спорят през последните няколко седмици и футболистът го е накарал да се замисли дали има бъдеще с нея“, сподели източник пред The Sun.

Според информатора Бекъм старши дори е накарал сина си да не води повече Хана на техни семейни събития.

„Дейвид помоли Бруклин да прекарва повече време със семейството си, за да може двамата да си говорят по мъжки. Той е наясно, че любовта на млади години е сложна и не иска техните публични скандали да се превърнат в традиция. Той се старае да не се намесва остро, а просто дава съвети на Бруклин. Но на всички е ясно, че Дейвид не е сред най-големите фенове на Хана“, коментира още приближеният до звездите.

Бруклин и хубавицата започнаха връзката си в началото на декември. До момента двамата се разделяха многократно и често попадат сред жълтите заглавия заради постоянните си публични скандали.

Родителите на младия Бекъм видимо са доста загрижени за личния му живот и не искат той да афектира положителния му имидж в публичното пространство.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари