IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ицо Хазарта ще оценява уменията в „България търси талант“

28 юни 2019 07 30

Рапърът за втори път в журито на шоуто

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Рапърът Ицо Хазарта ще седни за втори път на стола на журито на „България търси талант“ по bTV. В новия сезон той ще коментира и оценява уникалните качества на стотиците таланти, които ще се качат на най-голямата шоу сцена в страната. 

Авторът на албума „Неправилен рап“, който взриви меломаните през май, ще се придържа към автентичния си градски, критичен и модерен поглед към богатата палитра от човешки способности. 

„Съвременният поет“ ще използва отличния си арсенал от хумор и сатира, за да усмихне и развълнува зрителите със своя прочит на невижданите способности на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.  

„Мислех си кое е по-трудно – да оценяваш или да бъдеш оценяван. Но съм много оптимистичен за това, което ще видим ние и зрителите, защото този сезон ще бъде различен“, коментира той.

„Има таланти, които дори не съм си представял, че може да съществуват. Лесно е да оценяваш, когато видиш нещо оригинално, представено с увереност. Много е трудно, когато става дума за силно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в дейности, в които не са чак толкова добри. Трудно е, защото тогава си в положение да говориш на детето, а ти трябва да говориш на родителя”.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари