Хилари Дъф почти бе заклеймена като най-лошата майка в Instagram, след като реши да пробие ушите на 8-месечната си дъщеря Банкс. 31-годишната звезда бе атакувана с коментари под селфи в мрежата, които я атакуваха, че е причинила ненужна болка на невръстното си дете.

„Не мога да повярвам, че някой е решил да причини ненужна болка на бебето си като му пробие ушите. Това е насилие над дете в моите уши и пулсирането на плътта и болката в ушите, без значение колко щастливо изглежда бебето на снимката, за мен не си заслужават“, написа един от последователите на Дъф.

Друга фенка пък коментира липсата на съгласие на бебето да му се пробият ушите, а трета сподели, че спира да следва звездата.

Все пак се намериха и майки, които очевидно разбират решението на звездата и не го намират за грешно: „Продупчих ушите на дъщеря си, когато беше на 3 месеца. Тя дори не се събуди от сън по време на пробиването. Сега е голяма и никога не е имала проблем с това. Вие сте луди да се вторачвате в нещо такова и да давате акъл на някого как да си гледа детето“.

Хилари не е единствената знаменитост, която бе нахокана, че е поставила обици на детето си. Карди Би, Кайли Дженър и Клое Кардашян също бяха критикувани за същото, пише PageSix.