IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Атакуват Хилари Дъф, че пробила ушите на детето си

4 юли 2019 07 30

Последователи в мрежата я обвиниха в насилие над бебето й

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Хилари Дъф почти бе заклеймена като най-лошата майка в Instagram, след като реши да пробие ушите на 8-месечната си дъщеря Банкс. 31-годишната звезда бе атакувана с коментари под селфи в мрежата, които я атакуваха, че е причинила ненужна болка на невръстното си дете.

„Не мога да повярвам, че някой е решил да причини ненужна болка на бебето си като му пробие ушите. Това е насилие над дете в моите уши и пулсирането на плътта и болката в ушите, без значение колко щастливо изглежда бебето на снимката, за мен не си заслужават“, написа един от последователите на Дъф.

Друга фенка пък коментира липсата на съгласие на бебето да му се пробият ушите, а трета сподели, че спира да следва звездата.

Все пак се намериха и майки, които очевидно разбират решението на звездата и не го намират за грешно: „Продупчих ушите на дъщеря си, когато беше на 3 месеца. Тя дори не се събуди от сън по време на пробиването. Сега е голяма и никога не е имала проблем с това. Вие сте луди да се вторачвате в нещо такова и да давате акъл на някого как да си гледа детето“.

Хилари не е единствената знаменитост, която бе нахокана, че е поставила обици на детето си. Карди Би, Кайли Дженър и Клое Кардашян също бяха критикувани за същото, пише PageSix.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Потребител ( преди 4 години )
А какво правим с обрязването ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар