IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Алън си търси мъж в Тиндър за знаменитости

10 юли 2019 09 50

Певицата усилено чати, копнеейки за джентълмен

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Не само обикновените хора имат проблем с намиране на любовта на живо. Изглежда знаменитостите също прибягват до онлайн приложения, за да открият своята сродна душа. Певицата Лили Алън наскоро се регистрира в приложението за срещи Raya, познато още като „Тиндър за знаменитости“.

„Лили има време за себе си, откакто се раздели с Дан през януари и смята, че вече е готова да излезе на пазара. Тя си търси истински джентълмен и смята, че приложението е перфектното място да открие някого, който разбира колко изискващи са кариерата и нейният начин на живот“, разкри източник пред The Sun.

Лили доскоро излизаше с диджей Даниел Лоурънс, с когото беше заедно 3 години. Хубавицата вече си е намерила приказка в приложението с Джейк Роше, синът на Колийн Нолън. Ако диалогът им продължава да върви така, двамата може и да се видят на живо, твърдят от обкръжението ѝ.

Сред другите популярни личности, които си търсят половинка в Raya са Люис Хамилтън, боксьорът Амир Кан и комикът Джай Уайтхол.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари