IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън призна, че вече е женен

19 юли 2019 09 30

Изпълнителят пусна на пазара новия си албум

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ед Шийрън най-накрая потвърди слуховете за брак между него и Чери Сааборн. Това се случи във видео, в което изпълнителят говори за новия си албум „No. 6 Collaborations Project“, който излезе в петък. 

В една от песните – „"Remember the Name“, Шийрън нарича приятелката си „моята съпруга“. Той признава, че всъщност церемонията се е състояла след като текстът за песента е написан, но му е било ясно, че заедно с Чери ще бъдат вече семейство по времето на пускането на записа. 

Двамата обявиха годежа си през 2018-а в Инстаграм като се разбра, че Шийрън е задал важния въпрос точно преди Нова година. Това не е първият път, в който певецът говори за сватбата си.

 

 

Осем месеца след поста в социалните мрежи, той беше попитан в интервю дали има планове за церемонията. Тогава Шийрън просто посочи една сребърна халка на пръста си без да казва нищо. 

 

 

Според вестник „Сън“ певецът и неговата любима са сключили брак през декември малко преди Коледа. Церемонията е била в затворен семеен кръг и без звездно участие. 

Може да видите цялото интервю на Ед Шийрън тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Така е ( преди 4 години )
Само дето не разбрах. Годеж преди Нова година и сватба на Коледа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар