IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин вдигна тайна сватба във Вегас за 245 лири

5 август 2019 05 30

Врече се пред Елвис на любимата си Ашли

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кара Делевин (26) и приятелката ѝ Ашли Бенсън (29) са се венчали на традиционна Елвис Пресли церемония в Лас Вегас, пише The Sun On Sunday. Сватбата е била интимна и тайна, но на нея са присъствали някои звезди, сред които Чарлийз Терон, Софи Търнър и братята Джонас.

„Те знаеха много добре какво правят и носеха най-големите усмивки на света“, сподели собственикът на малката църквичка Майкъл Кели, където се е състояло събитието.

Според медията двете младоженки са били облечени в черно и са позирали след вричането си една на друга пред розов кадилак. Дамите са решили да не вдигат парти, а са се прибрали в хотела си за първа брачна нощ като официално обвързани пред закона.

Миналия месец моделката и актрисата бяха забелязани заедно с еднакви халки. По същото време вървяха спекулации, че те са се сгодили по време на почивката си във Франция. Нито Кара, нито Ашли коментираха слуховете, че са сгодени, но феновете бяха убедени в това и изписаха какво ли не в социалните мрежи по темата.

Двете звезди започнаха връзката си миналия май, когато заедно участваха в драмата на Елизабет Мос „Her Smell“. Въпреки че многократно бяха забелязвани заедно, те до последно не коментираха отношенията си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари