IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн отказва да вземе близнаците си

12 август 2019 07 30

Притеснен, че майка им съвсем ще се самоунищожи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Чарли Шийн няма да вземе попечителство над 10-годишните си близнаци, докато майка им Брук Мюлер лекува зависимостта си към наркотиците. Актьорът, който е болен от СПИН и има не по-малко бурно минало от бившата си, се опасява, че ако ѝ вземе децата, тя съвсем ще се погуби, пише PageSix.

„Чарли не е готов да поиска пълно попечителство над децата си от Брук. Той се тревожи, че подобно действие, ще прати в пропастта и ако го направи, тя ще гледа повторение на всички неща, които той е правил през годините“, коментира източник пред медията.

Преди броени дни медии писаха, че Брук се е появила на вратата на познат в Хемптънс с куфар, пълен с наркотици. Излязоха и папарашки снимки, на които се вижда как тя шмърка кокаин на задната седалка.

В момента Мюлер се лекува в клиника, но е много уязвима. Двете ѝ момчета са поверени на нейната майка, която ги гледа в Бевърли Хилс.

„Чарли е много притеснен от ситуацията. Той смята, че тя ползва парите от издръжката на децата, за да задоволи пристрастеността си“, добави източникът.

Брук и Чарли се ожениха през 2008 и се разведоха 2 години по-късно. Двамата имат близнаците Боб и Макс, а Шийн има още две дъщери от брака си с Денис Ричардс. Актьорът плаща на Мюлер 55 000 долара месечна издръжка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари