IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фърги e пухкава и пееща проститутка

12 ноември 2008 07 01

В последно време Фърги се ориентира към снимачната площадка, при това на един доста сериозен проект

Скоро ни чака поредна звездна сватба. Дотогава Фърги ще е на диета. Снимки: Gettyimages/ Guliver

Скоро ни чака поредна звездна сватба. Дотогава Фърги ще е на диета. Снимки: Gettyimages/ Guliver

Не само Никол Кидман ще се трансформира в нетипичен екранен образ в името на филмовото изкуство.

В последно време Фърги също се ориентира към снимачната площадка, при това на един доста сериозен проект – мюзикъла „Девет“ („Nine“).

Участие в него ще вземе и по-горе споменатата мама Кидман, но по-интересното, е че вокалистката на Black Eyed Peas е трябвало да качи минимум 6 кг за ролята си на проститутка.

„Наистина, за филма „Девет“ качих доста килограми. Ядях всичко. Риба и картофи. И всичко беше пържено – нещо, което по принцип не ям“ - разказва хранителните си преживявания Фърги.

Но въпреки блаженото трупане на килца, тя сериозно се замисля и как най-бързо да ги свали. Поводът е предстоящата сватба с вече дългогодишния й приятел Джош Дюамел.

„Трябва напълно да откажа лошата храна и то веднага. Назад към диетичното хранене. И между другото с храната може доста успешно да се експериментира. Например, пуйката не е мазна и можете да си я хапвате. Или пък една голяма вкусна салата“ - компетентно заявява пухкавата Фърги.

Въпреки многогодишното си здравословно поведение на масата, тя си признава, че има една вкусотия, която може да я вкара в грях по всяко време на денонощието.

„Обичам хубавия тиквен пай, той ми е любим. С домашно направена бита сметана. Мога да го ям всяка сутрин за закуска“.

То и ние можем, но ще се ограничим само до два пъти в месеца и то само в неделя. Така де, малко удоволствия никога не са противопоказни.

КоментариКоментари