IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън изсъска на Анджелина

12 ноември 2008 14 34

В свое интервю тя сподели, че Анджелина има какво още да учи по повод дискретността си

Според Джен, Анджелина е могла да прояви повече съобразителност в изказванията си. Снимка: ettyimages/ Guliver

Според Джен, Анджелина е могла да прояви повече съобразителност в изказванията си. Снимка: ettyimages/ Guliver

Дочакахме и това да се случи – Дженифър Анистън да изкритикува Анджелина Джоли.

В интервю за най-новия брой на Vogue тя сподели, че Анджелина има какво още да учи по повод дискретността си.

Джен казва, че въпреки окончателния и сравнително отдавнашен край на връзката й с Брад Пит, Джоли е могла да прояви повече съобразителност, разкривайки пикантни факти около началото на романса им.

Най-вече, при положение, че любовните искри помежду им се разхвърчали още докато Анистън и Пит официално били семейство. А именно, по време на снимките на „Мистър и Мисис Смит“.

„Прочетох нещо, което определено се е случвало без аз дори да подозирам“ - признава актрисата по повод разказа на Анджелина в по-ранен брой на Vogue.

„Имах чувството, че всички тези детайли са малко неподходящи за обсъждане. И особено това, че не нямала търпение да дойде моментът, когато ще отиде на работа (за да види Брад). Това наистина не беше готино“.

Освен коментара по повод изказванията на Джоли, Анистън запълва страниците на списанието с прекрасна плажна фотосесесия и с някои лични откровения за живота й с музиканта Джон Майер.

39-годишната актриса опроверга доскорошните медийни твърдения, че била все нещастно влюбена: „Всъщност, аз съм невероятно щастлива в любовта“.

А след като видяхме и плажните й снимки, вече можем да спим спокойно. Вижте ги и вие, в слайдшоуто.

КоментариКоментари