IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това беше. Анджелина слиза от екрана

14 ноември 2008 07 43

Eдна от най-красивите и талантливи актриси в Холивуд ще се оттегли от снимачната площадка

Джоли обаче си остава вярна на децата. Снимка: GettyImages/Guliver

Джоли обаче си остава вярна на децата. Снимка: GettyImages/Guliver

С мъка на сърцето се налага да ви съобщим, че една от най-красивите и талантливи актриси в Холивуд ще се оттегли от снимачната площадка.

Преди няколко дни Анджелина Джоли даде интервю за Би Би Си и официално обяви плановете си за скорошно слизане от екрана.

Причината, както повечето може би се досещате, е отговорността към семейството и напрежението, което балансът между работата и домашните задължения неминуемо поражда.

33-годишната майка на шест деца (или поне засега са толкова) споделя: „Не планирам да съм актриса още дълго“. За сметка на това Анджи е решена да си остане вкъщи при съпруга и децата и да се готви да става баба един ден.

„Много обичам да съм си вкъщи. Преди всичко имам доста деца и трябва да съм сигурна, че те растат добре и че имат подкрепата ни“.

Все пак Джоли си остава отворена вратичка към филмовата индустрия и е убедена, че ако някога й предложат интересен и вдъхновяващ проект би размислила дали да се включи.

Така че, да не губим окончателно надежда. Едва ли някой продуцент или режисьор би оставил Анджелина във вечна кино забрава.

КоментариКоментари