IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Техно-пашкул в събота вечер

14 ноември 2008 11 06

Ако си мечтаете за пеперудена ефирност, минете през Cocoon-парти за метаморфоза в рамките на една нощ

Ако минете през танцов пашкул, вероятно следващата седмица ще бъдете ефирни като пеперуди. Снимка: AMY

Ако минете през танцов пашкул, вероятно следващата седмица ще бъдете ефирни като пеперуди. Снимка: AMY

Очертава са студен край на седмицата, забулен в мъгла и сиви облаци.

Ако не се разтопите след петъчното ПълноЛудие и все още ви е студено и неуютно, то тогава можете да се включите в гореща Cocoon вечер.

Chris Tietjen ще ви стопли с прегръдка от техно бийтове със собствен характер в събота в клуб Ескейп. Ди джеят е роден във френския град Кан и е само на 23, но вече е част от култовия лейбъл Cocoon.

Сетовете на младия Крис имат безупречното звучене на лейбъла, но и свои собствени отличителни черти. Те са леко загадъчни и със сигурност – много танцувални, така че ще ви нажежат до червено по бузите.

Ди джеят смесва дийп, грууви тек хаус и хипнотични минимал звуци, за да направи пашкула около публиката си още по-стегнат и ритмичен. Да си признаем, на нас ни звучи примамливо и много интересно.

Ако пък в петък ви се слуша транс, отново в Ескейп е Ronski Speed a.k.a. Sun Decade.

Той е немец, станал популярен през 2003 с парчето си "I'm alone", което му спечели признанието на светила в електронната музика като Paul van Dyk, Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Oakenfold и други.

Ronski Speed е и продуцент със силно развит нюх за златни хитове. В арсенала му са парчета като "Iris", "I Will Follow You" и "Incognition", което се превърна в един от прогресив химните на 2005.

Ние прогресивно ще покорим столичните клубове и тази седмица като свежи мерудии. На всяка манджа, нали, да е ясно.

КоментариКоментари