IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Пламен Константинов е Мъж на годината

3 декември 2008 13 28

Дадоха му традиционната сабя, Бербатов не можа да дойде

Пламен и сабята му. Снимки: Sofia Photo Agency. Bulphoto

Пламен и сабята му. Снимки: Sofia Photo Agency. Bulphoto

Нямаше да ни мине и през ум да говорим за церемонията „Мъж на годината“, ако тази година двама от тримата номинирани за отличието не бяха спортисти, а за тази наша слабост знаят дори портиерите на сградата, където ни е офисът.

Тримата номинирани бяха Пламен Константинов, Димитър Бербатов и режисьорът на „Дзифт“ Явор Гърдев.

От тримата посетителите на сайта на конкурса избраха Пламен Константинов, който създава трепет в сърцата на Тялото почти колкото Кристиано Роналдо.

Капитанът на националния ни отбор по волейбол изкара една кошмарна година, в която го обвиняваха несправедливо в употреба на допинг преди олимпийските игри в Пекин, разкарваха го до китайската столица и обратно, това провали представянето на отбора ни и се класирахме чак на пето място и изобщо – никак не му беше добре.

Но през цялото това време Гибона (ама наистина е огромен този човек), съумя да се държи на положение, продължаваше да е все така чаровен от всичките си двеста и няколко сантиметра, накратко – вярно си беше мъж за пример.

Няма да скрием, че избирането на Димитър Бербатов за мъж на годината щеше да ни хвърли в много по-луда радост, но унесени в гледане на футболните срещи на Манчестър Юнайтед, не успяхме да обърнем резултатите.

От галерията горе ще разбереш кой е бащата на годината, кой спечели Завръщане на годината и коя е най-чаровната телевизионна водеща.


КоментариКоментари