IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад още обичал Дженифър

9 февруари 2009 12 44

Откакто навърши 40, Джен е ужасно секси, а на Брад май му идва в повече напрежението покрай децата

Дали пък Брад не влиза в кризата на средната възраст? Снимка: Gettyimages/ Guliver

Дали пък Брад не влиза в кризата на средната възраст? Снимка: Gettyimages/ Guliver

Латино-сериалът, наречен „Животът на Брад Пит“ има ново продължение. Дали е вярно или не, няма как да знаем, но всъщност не е толкова важно.

Вълненията ни за живота на звездите така или иначе са точно като към героите от някоя многосезонна комедия, като „Приятели“ например – само за забавление.

И така, в „новия епизод“ се говори за това как Брад все още имал силни чувства към Дженифър Анистън и едва ли не съжалявал, че се е разделил с нея.

Мнението е на приятели на Брад Пит, с които актьорът излизал на по бира от време на време, цитирано от National Enquirer.

„Начинът, по който той говори за Дженифър, показва, че той все още много държи на нея“, разказват приятелите му.

„В това няма нищо чудно, Дженифър е по-секси от всякога, спокойна е, уравновесена е и Брад знае, че когато е с нея, може да бъде себе си“, продължават приятелите му.

От много време насам се чудим как точно Брад издържа на странностите на сегашната си приятелка Анджелина Джоли, особено докато беше бременна.

Нали помните, Анджи искаше да яде на свещи, после пък купи нож на Мадокс, не му е лесно на Брад, определено.

Но пък чак да зареже Анджелина и децата и да се върне при Дженифър – едва ли.


КоментариКоментари