IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уитни към Риана: Не прави моята грешка, момиче

25 февруари 2009 09 51

Уитни Хюстън посъветва Риана да не си и помисля да се върща при Крис, защото кошмарът ще продължи

Дали Риана ще чуе Уитни... Снимка: Gettyimages/ Guliver

Дали Риана ще чуе Уитни... Снимка: Gettyimages/ Guliver

Когато наскоро стана ясно, че Риана май отново ще се събере с Крис Браун, всички се запитахме мисли ли изобщо това момиче и какво би накарало някой да се върне при друг, който го малтретира.

Истината обаче е, че много хора, жертви на домашно насилие, се връщат отново при този, който ги тормози.

Също както стана с Уитни Хюстън, на която й трябваха години, за да може да прекрати опасния си брак с Боби Браун.

През семейния им живот имаше много случаи на побой, взимане на наркотици, скандали и какви ли не ужасии, докато накрая певицата с безкрайно красив глас не събра сили да се разведе.

Именно заради това, когато чула за случилото се с Риана и Крис, Уитни се обадила на карибското момиче, за да я посъветва да спре всякакви контакти с „приятеля“ си.

„Не прави моята грешка, момиче“, посъветвала Уитни Риана, но явно 21-годишната певица няма намерение да се вслуша в думите й.

Ако може да се вярва на таблоидите, от няколко дни насам Крис и Риана са сдобрени отново, говорят си по телефона и си пращат съобщения.

Сигурни сме, че той горещо съжалява за това, което е направил и обещава никога да не се повтори. Още по-сигурни сме, че и след следващия път ще казва същите неща.


КоментариКоментари