IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер праща на гаджето си секси клипчета

13 март 2009 07 22

Ники направи вдъхновяващ подарък на приятеля си Луис Хамилтън

Луис, ти си истински късметлия, да знаеш! Снимка: Gettyimages/ Guliver

Луис, ти си истински късметлия, да знаеш! Снимка: Gettyimages/ Guliver

Всичко, което едно истинско коте прави е винаги безспорно секси.

Никол Шерцингер направила малък подарък на приятеля си Луис Хамилтън, часове преди шампионът на Формула 1 да застане очи в очи с Кралицата на Англия.

Луис все още няма официална уговорка с Елизабет II за следобеден чай с мляко, но пък получил покана от най-висшето  общество на Острова да стане "Член на Британската Империя с най-високи заслуги".

На тържественото събитие обаче не присъствала неговата любима, защото по същото това време тя и групата й подгрявали турнето на Бритни Спиърс.

Но за да остане близо до мъжа на живота си, Ники му спретнала една малка изненада.

Изпратила му вдъхновяващ mms, в който го поздравява за отдаденото му признание, облечена в безсрамно разголен костюм, абсолютно в стил Пуси Кет Долс.

За 24-годишния Хамилтън знаем, че е голям ревнивко и едно толкова лично съобщение от полуголата писана със сигурност му е подействало много, много добре.

И както Никол казва: „Той непрекъснато казва, че иска костюмите ми от сцената да са ушити само и единствено за неговите очи. Този път облякох един специално за него“.

КоментариКоментари