IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново. Джон Майер заряза Дженифър Анистън

14 март 2009 13 43

Звездната двойка не е потвърдила официално слуховете, но раздялата е факт

Пак е сама. Снимка: Gettyimages/ Guliver

Пак е сама. Снимка: Gettyimages/ Guliver

След церемонията по връчването на Оскар-ите, където Дженифър Анистън и Джон Майер демонстрираха връзката си, не вярвахме, че ще трябва да ви съобщаваме нещо различно от предстояща сватба.

Обаче явно сме сбъркали, защото подобно събитие в живота на двамата изобщо не се очертава. Всъщност, звездната двойка май вече е разделена от тази седмица.

Все още няма официално потвърждение от говорителите на двамата, но по всичко личи, че любовният им романс е приключил.

След като се запознаха именно на кинонаградите през 2008 година, Джен и Джон бяха заедно, разделяха се, после пак се събираха и така цяла година.

След появата им в края на февруари в Кодак Тиътър обаче всичко между тях изглеждаше много влюбено, романтично и прекрасно.

Да, ама не. 40-годишната актриса, която наскоро заяви, че не вярва в идеалните връзки, и певецът имат някакви различия и няма да се виждат повече. Край на историята.

Анонимен източник споделил пред списание People, че 31-годишния Майер е зарязал Дженифър след завръщането й от Европа.

Тя беше там в началото на март, за да представя заедно с Оуен Уилсън последния си филм „Марли и аз”.

Според запознати разривът между бившата приятелка и музикалното й гадже се виждал отдалеч.

Дженифър предпочитала компанията на близката си приятелка Кортни Кокс-Аркет и прекарвала доста време с инструктурката си по йога, с която също са близки.

В същото време Джон се занимавал с довършителни работи по новата си къща и записвал в студио.

Не искаме да предсказваме какво ще се случи, но вече почва да ни писва от липсата на любовен късмет за Джен. Крайно време е блондинката да срещне бащата на децата си все пак.

КоментариКоментари