IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Джеймисън се съблече, защитава пилета и гледа бебета

4 август 2009 06 41

Само четири месеца след раждането, Джена отново е във форма, а ние се чудим как точно стават тези неща

Джена някак си успя да влезе във форма и отново хукна да работи. Снимка: Gettyimages/ Guliver

Джена някак си успя да влезе във форма и отново хукна да работи. Снимка: Gettyimages/ Guliver

Признаваме, имаме малка грешка в заглавието.

Това, че Джена Джеймисън се е съблякла, всъщност не е новина. Тя обикновено си ходи без дрехи, защото така или иначе всички са я виждали от какъв ли не ъгъл.

Новината е в това, че Джена се съблече за Плейбой само четири месеца след като роди и фотографите на списанието твърдят, че е в чудесна форма.

Тя е поредната звезда, която показва идеално тяло още преди бебетата й да са се научили да стоят самички по корем.

Започваме да си мислим, че в Холивуд жените или не надебеляват докато са бременни или просто си взимат децата от нещо като супер маркет.

Последният вариант, който всъщност е най-логичен, е че един път родила, всяка уважаваща себе си звезда, вместо да стои покрай леглото на детенцето си, хуква да прави упражнения и да пази диета.

За кърмене и стерилизиране на биберони явно няма време.

Категорично лекарите отхвърлят това яростно отслабване веднага след раждането, на нас също не ни се вижда много нормално.

Освен снимките за списанието, миналата седмица майката на четиримесечните близнаци Джеси Джеймисъ и Джърни Джет успя да снима и реклама срещу жестокото отношение към пилетата от страна на Мак Доналдс.

Кампанията е спонсорирана от ПЕТА и се казва МакЖестокост. В нея колоритно се описва какво точно се случва с пилетата преди да се превърнат в бургери, но смятаме да ви го спестим.


КоментариКоментари