IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с Майли: Лиъм се връща в Австралия

21 август 2019 18 00

Актьорът - готов да напусне Лос Анджелис

След раздялата с Майли: Лиъм се връща в Австралия

След като стана ясно, че Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс се разделят само осем месеца след официалния им брак, стана ясно, че актьорът е решил да се завърне в родната Австралия.

Звездата от "Игри на глада" живя с певицата в Лос Анджелис, но след като пътищата им се разделиха по-рано този месец, 29-годишният акьор е готов да започне нов живот.

В момента той е в дома на своя брат - Крис Хемсуърт в Австралия и се среща с приятелите си. Според тях той е готов да се премести при брат в Байрън Бей.
"Лиъм си взе голям отпуск и ще се върне в Байрън Бей, за да бъде заедно с брат си и приятели - каза източник от обкръжението му. - По-късно ще обмисли следващата си стъпка. Той ще пътува за Лос Анджелис, за да прави бизнес и да се снима във филми, но преживяното наистина го накара да си даде сметка, че Холувуд не е подходящ за него за продължително време.", съобщават близки до звездата.

36- годишният Крис и 43-годишната му съпруга Елза Патаки продадоха именията си в Малибу и Санта Моника, след като се преместиха в неговата родина Австралия заедно с трите си деца. Крис по-рано довери, че в Лос Анджелис никога не се е чувствал като у дома.

"Лос Анджелис предоставя страхотни възможности за работа, но там не се чувствах като у дома", каза той. Елза Патаки разкри, че преместването в Австралия не било в първоначалните й планове, тъй като то ще я отдалечи от родината й Испания.

"Навремето се споразумяхме, че аз няма да го карам да живее в Испания и той няма да ме кара да живея в Австралия, защото семействата ни ще са далеч от нас", отбеляза тя. Актрисата все пак настоя, че си е заслужавало да бъде нарушено това споразумение, защото Австралия е най-доброто място в света. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари