IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срещу стереотипите: Да кърмиш на... червения килим

12 септември 2019 08 30

Сачико Фукумото с бебе на филмовия фестивал във Венеция

Facebook

Тя е известна азиатска актриса, но името ѝ става все по-популярно, след като получава най-голямата роля в своя живот – тази на майка. Сачико Фукумото е една от малкото звезди, която не крие снимките на детето си, напротив, показва го постоянно и често публикциите й в социалните мрежи са свързани с него и отговорното родителство.

37-годишната актриса разби стереотипите, като се появи с бебе на ръце на Филмовия фестивал във Венеция. Минавайки по червения килим тя изуми всички с това, че спря, за да накърми невръстната си дъщеря, при това пред обективите на фотографите.

„Моето малко момиченце е обсебено от кърменето... Иска ми се да можех да вървя по червения килим кърмейки“, написа Фукумото в своя профил във Facebook и сподели снимки от събитието. Тя поясни, че дъщеря ѝ иска да суче по различно време и не се интересува от това дали майка ѝ има ангажимент или говори с нейния режисьор.

По думите на Сачико, много е забавно да отидеш с пеленаче на такъв грандиозен фестивал и в това, че тя е решила да не лишава дъщеря си от кърма няма нищо лошо.

Азиатката, която присъства на премиерата на филма „Жена“, се появи със страхотна рокля с принтове на птици – същата като на дъщеря ѝ.

„Уоу, прекрасно. Твоето сладко малко момиченце е голяма късметлийка с такава майка. Господ да ви благослови“, поздрави я почитателка на актрисата в социалната мрежа.

„Всичко, което искаше тя, е мляко и трябваше да отида на червения килим с моята дъщеря, закачена за мен“, обяснява в поста си Сачико.

Сачико Фукумото 3

Instagram

Публикувайки кадрите, 37-годишната актриса дава пример на хиляди майки, че кърменето на обществени места не е табу.

В много от публикациите си във Facebook и Instagram актрисата говори за кърменето и вниманието, което всяка майка трябва да отдели на детето си през първите месеци от неговото израстване. Тя дори снима клип, в който гримьор я подготвя за участие, а тя е свалила връхната си дреха и кърми момиченцето.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари