IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се върна на училище

18 септември 2019 10 40

Певицата посети любимите си учители

Instagram

„Здравейте на всички ученици от средното училище „Дани Джоунс“! Говори Селена Гомес!“. С този поздрав любимата на много тийнейджъри изпълнителка зарадва всички свои фенове в средно училище в Тексас, което самата тя е посещавала.

Появата на певицата и гласът ѝ по уредбата, предизвикаха еуфория по коридорите на школото.

Селена сподели няколко снимки от своето изненадващо посещение.

„Ако видите, че някой от вашите съученици се храни сам в училищното кафене, както беше при мен, просто отидете при него и му кажете „Здравей!“, и го развеселете.“, обясни тя на събралите се около нея.

Изпълнителката призна, че в средното училище не е била толкова известна и много от съучениците ѝ странели от нея. 

Гомес разказа и за срещата си с любимите учители. „В училище Селена беше много скромна и мила. Въпреки това, тя бе невероятно трудолюбива! Много спретнато и добре възпитано дете“, сподели учителката ѝ по физическо. 

Бившата на Джъстин Бийбър качи видео, в което показва надраскана стена в школото, на която има и нейното име. Тя уточни, че работи по нов проект, който ще бъде готов съвсем скоро. 

Преди няколко месеца, борейки се с депресията, Селена Гомес реши да изчезне от социалните мрежи. Тогава тя изтъкна, че много млади хора не общуват лице в лице с приятелите си, а предпочитат да са във виртуалната реалност и комуникират чрез чатове. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Защо я нарекохте бившата на Джъстин Бийбър?!!?!С това ли я знаете , че е бивша на Джъстин?!?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар