IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери-Никол се припича в Дубай

19 септември 2019 10 40

Певицата показа снимки по бански

Instagram

„Пестете водата, къпете се заедно“. Това написа Гери-Никол и сподели в Instagram провокативни снимки от почивката ѝ в Дубай. Певицата е решила да избяга от лошото време в България и удължи още малко лятото си като се припича на плажа.

За кадрите изпълнителката получи няколко неприлични предложения, както и редовните заяждания за размера на задните ѝ части и използването на Фотошоп за разкрасяване.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на

„Пляс пляс“, написа фолкпевецът Константин под една от снимките на певицата, уловена в гръб, къпейки се под душа. Коментарът не остана незабелязан от феновете и те побързаха да му напомнят, че има жена. 

По-рано Гери-Никол бе на море в Миконос. Оттам тя пусна клипче как танцува върху бар, намиращ се на плажа.  Движенията на изпълнителката, която е с изрязан бански с прашка, възмутиха много от последователите ѝ в социалните мрежи. Според тях тя дава лош пример на подрастващите, които я обожават. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари