IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роналдо: Сексът с Джорджина е по-хубав от гол

19 септември 2019 15 00

Някой ден ще се оженим, сподели той

Instagram

Сексът с Джорджина Родригес превъзхожда дори най-добрия гол. Това заяви Кристиано Роналдо, коментирайки своята връзка. Той обясни, че дори радостта, която е изпитал вкарвайки гол със задна ножица срещу „Ювентус“, не може да се сравни с любовта към половинката му.

„По-хубав от секса? Не, не! Не и щом съм с моята Джио“, казва той.

„Джио е майка на децата ми, толкова я харесвам. Страхотно е! Тя е част от мен. Толкова много ми помага и разбира се съм влюбен в нея. Тя е мой приятел. Имаме за какво да си говорим, отворих сърцето си за нея и тя отвори своето за мен“, обяснява 34-годишният футболист.

На въпрос дали планира да се ожени за майката на децата му, Кристиано казва, че някой ден и това ще стане: „Със сигурност някой ден ще се оженим. Това е и мечтата на майка ми, така че някой ден, защо не?“. 

Роналдо среща Джорджина през 2016 г. Тогава тя е търговски асистент в магазин на „Gucci“. По-късно се срещат отново и любовта между тях пламва. 

„Това беше любов от пръв поглед и за двамата. Да си партньор на някой толкова известен не е лесно, но не бих го променила за нищо на света. Това, което чувствам към него, е по-силно от всичко“, разказва красавицата. 

Роналдо и Джорджина имат момиченце на име Алана. Иначе футболистът има още три деца, родени от сурогатна майка. Кристиано Роналдо-младши и близнаците Ева и Матео. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

бамбино ( преди 4 години )
аз съм млад богат и известен, а роналдо е кестен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар