IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

17-годишната сестра на Зейн чака бебе

4 ноември 2019 15 00

Певецът пропусна и партито, и сватбата

Снимка: Instagram

Певецът Зейн Малик ще става чичо! Най-малката му сестра – 17-годишната Саафа е бременна с първото си дете, похвали се самата тя в социалните мрежи.

Тийнейджърката се омъжи през септември за бащата на детето – 16-годишния Мартин Тисър – с благословията на родителите си и няма търпение да стане майка.

Ученичката качи снимки от бебешкото парти, на което позира с видим корем в розова рокля и по пантофи. Уви, нейният популярен брат не бе сред гостите на събитието и дори не присъства на сватбата ѝ преди месец и половина. За сметка на това прясната младоженка и бъдеща майка бе заобиколена от сестрите си Дония (28) и Лалия (21), както и от родителите си.

Семейство Малик живее в Брадфорд и се издържа изцяло благодарение на своя знаменит син Зейн. Неотдавна той финансира отварянето на разкрасителен салон, което майка му и сестрите му управляваха, но той затвори врати.

Саафа е най-малката в семейството и все още посещава училище.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Иван ( преди 4 години )
Като гледаме на колко години са е ясно от кой етнос са.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
admin ( преди 4 години )