IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Харт проговори след катастрофата

4 ноември 2019 08 30

Отново зад волана, но без колан

Кевин Харт проговори след катастрофата

Актьорът Кевин Харт за пръв път коментира пред камерата как се чувства след катастрофата през септември, след която се наложи да му правят няколко спинални интервенции. Звездата бе пътник в своята бутикова 1970 Plymouth Barracuda, когато негов приятел я блъсна в ограда.

Повече от месец след злощастния инцидент, Харт бе уловен да пазарува в района на дома си в Калабасас, Калифорния и сподели няколко думи пред репортер на TMZ.

40-годишната звезда разкри, че се чувства „благословен да е жив“ и че въпреки че изглежда добре, все още се възстановява и процесът „ще отнеме време“.


„Но аз съм търпелив. Възстановявам се постепенно, при семейството си съм и си почивам. И това е най-важното“, добави Харт.

 

Изненадващо, след като Кевин прибра торбите в друг мощен автомобил, той се качи на шофьорското място, но уви, не си сложи колан.

Въпреки слуховете, че той може да съди шофьора на неговия автомобил в онази вечер – 29-годишния Джаред Блек, Харт бе категоричен: „Изпитвам само любов към Джаред и пожелавам на него и годеницата му Ребека бързо възстановяване“.

Кевин призна, че ще се включи, но не особено активно, в промотирането на продължението на „Джуманджи“, чиято премиера в Америка и Великобритания е на 13 декември.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари