IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Коул отказа да търси любовта, ще ражда второ дете от донор

6 януари 2020 08 50

Певицата се отказа да търси любовта

Снимка: Reuters

Черил Коул няма да е първата жена, която има проблем в любовта. След два неуспешни брака – за Жан-Бернард Версини и Ашли Коул – и серия провалени връзки, звездата не иска повече да чака идеалния за второ дете и решила да прибегне до донор на сперма.

36-годишната брюнетка, която има 2-годишен син от Лиъм Пайн, разкри че според нея времето ѝ изтича и няма закога да чака партньор, с когото да роди бебе и затова планира алтернативен начин да забременее.

„Ако времето беше на моя страна и бях в 20-те си, щях да почакам и да обмисля други опции или да чакам някого, който да ми изглежда правилния избор. Можеш да го срещнеш и за година всичко да е невероятно, а после да се случат други неща. Животът е една забавна игра“, коментира пред сп. The Times Черил.

Родената в Нюкасъл певица издаде, че иска поне още 2 деца и за целта ще търси донор.

Не само Коул е стигнала до извода, че децата не е нужно да са продукт на любов. Натали Имбрулия роди инвитро на 44 миналата година, а сестрата на Пенелопе Крус – Моника, също прибягна до този метод от страх, че няма да намери подходящ партньор.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари