IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Племенницата на Даяна се омъжва за набор на баща си

6 януари 2020 08 30

29-годишната Кити взима южноафрикански милионер

Снимка: Reuters

Лейди Кити Спенсър (29) е на път да се омъжи за 61-годишния милионер Майкъл Люис, който е само с 5 години по-млад от баща ѝ Ърл Спенсър. Аристократката, която е с 32 години по-млада от бъдещия си съпруг се е съгласила да стане негова втора жена, макар че доскоро твърдеше, че не бърза да създава семейство.

„Майкъл предложи на Кити преди Коледа. Тя беше в Кейп Таун за празниците и сподели новината с майка си и семейството си. Всички обожават Майкъл. Макар че е много богат, той е скромен и земен“, разкри близък до моделката пред Daily Mail.

Люис има три големи деца от предишния си брак с жена на име Леола. Той е официално разведен и докато бившата му е подписала предбрачен договор, не е ясно дали и Кити ще го направи.

Милионерът изповядва юдаизъм и има вероятност и новата му изгода да смени вярата си.

Двойката разкри романса си миналия май. През лятото Кити бе заснета в луксозното имение на милионера в Лондон и след това набързо коментира, че е прекалено млада да създава семейство. Изглежда вече мисли по друг начин.


Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари