IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Cavalli изпепели Жизел Бюндхен

22 юли 2010 14 21

Манекенката за новата колекция на модната къща

Снимка: Cavalli

Снимка: Cavalli

Ако кажем, че сме възхитени от колекцията на модна къща Cavalli за есен/ зима 2010, няма да сме съвсем искрени.

Затова ще си затраем, като отбележим само, че дизайнерите са се придържали към традиционния за марката стил:  aнималистични десени, естествена кожа, плътни материи, ресни... всичко си е както подобава.

Интересното в случая е рекламната фотосесия на колекцията. За модел е избрана не коя да е, а бразилската газела Жизел Бюндхен, която каквото и да облече, просто няма как да изглежда зле.

Концепцията на сесията е кожа и огън, като снимките представят изкусителния модел в секси пози сред пламъци и и дим някъде в пустинята.

Сумрачното време и мощните вентилатори са си казали своето и са допринесли за и без това подсиленото чувство на фатализъм.

Определено няма да се превърне в любима на еко защитниците, но определено хваща окото на обикновения потребител. Което е и целта. Просто Cavalli...

КоментариКоментари

techCandy ( преди 13 години )
Само аз ли не мога да разбера, защо целия свят се превъзнася по нея. На втората и последната снимка изглежда откровено кривогелда....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mia92 ( преди 13 години )
Жизел ,че е красива -няма спор..но не съм голям фен на естествените кожи и животинските десени..някак си по съм на страната на еко защитниците..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Teddyta ( преди 13 години )
Много красиви снимки!А между другото, леопардовия принт ли е най-големия хит ?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Glamma ( преди 13 години )
Страхотна!Напомня ми на Кейт Мос в сесията си за Кавали. Много страст, много нещо! Браво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
namonaraqnaq ( преди 13 години )