IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси шейсетарска илюзия в черно-бяло (by Guess)

5 август 2010 09 08

Един фотограф, една рекламна кампания на Guess и много двуцветна еротика

Секси шейсетарска илюзия в черно-бяло (by Guess)

Причината за тази статия е само една и тя се казва Ellen Von Unwerth (Елън Фон Унверт).

Или немската фотографка, режисьорка и авторка на книги, популярна с работата си в сферата на "еротичната женственост".

Какво ще рече това?

Разчитаща най-вече на силата и въздействието на черно-бялата лента, тя фотографира жени в предизвикателни пози на границата между еротиката и перверзията. Наличието на втората, обаче, е добре прикрито и само мръсното подсъзнание е способно да я изкара на повърхността.

Важен момент от нейната кариера е това, че преди да стане фотограф, тя е била модел. Факт, който със сигурност допринася за качеството на работата й: Елън е била и от двете страни на обектива и определено знае какво (да) прави.

Освен с модни списания и къщи, тя е работила с много музиканти. Автор е на обложки на албуми на Dido, Britney Spears, Janet Jackson, All Saints, Duran Duran...

Следствие на фотографското й виждане е рекламната кампания за есен 2010 на Guess. Отново оцветена в черно-бели багри, фотосесията е естетически изпипана и доста възбуждаща.

И не на последно място: изцяло съобразена с идеологията на марката.

В своите реклами Guess винаги са се опирали на онзи ретро сексапил, характерен за периода между 50-те и 60-те години на миналия век.

Така че превъплъщението на моделите Elsa Hosk и Alyssa Miller в секси котенца с подчертани очи и влажни погледи, сякаш излезли от някой стар брой на Vogue, не е изненада за никого.

Дрехите идеално допълват тази шейсетарска илюзия и оставят у зрителя усещането за същата еротична женственост, която споменахме в началото.

В галерията
може да хвърлите поглед (и леко да се поизпотите) както на въпросната фотосесия, така и на някои от най-знаковите фотографии на Елън вон Унверт.

КоментариКоментари

Bathory ( преди 13 години )
леле русата мацка е направо... ахх
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
keiti ( преди 13 години )
Леле чернокоската в първите снимки е страхотна! И много добре са уловили духа на времето.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Горещо и секси!Перфектна фотосесия!Наситена с чувства и емоции присъщи на младостта,когато всичко възможно,достижимо и красиво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар