IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Руски стандарт

10 октомври 2011 07 49

Запознайте се с червенокосото изкушение Реджина Феоктистова

Снимка: Кевин Синклер

Снимка: Кевин Синклер

Не че сме решили да се хвалим (поради ненавременната гибел на жената от ромски произход, която обикновено го прави), но славянките са едни от най-красивите жени и това си е.

В това се убеждаваме за пореден път, след като в полезрението ни попадна още едно очарователно създание, дете на братска Русия.

И преди да сме започнали да звучим като в роман на Оруел, ще ви я представим...

Името й е Реджина Феоктистова (Regina Feoktistova) и е родена в Земята на водката през 1989 г.

С моделство започва да се занимава от доста млада – на 17 вече има своята първа корица за Jalouse – нещо като руския вариант на Vogue, като след това започва да се появява по кориците на модните списания по целия свят – от Англия до Австралия.

Истинска популярност обаче добива след като заминава за Ню Йорк и подписва с агенцията Marilyn Management.

След това става константна част от ревютата на дизайнери като Vivienne Westwood, D&G, Emporio Armani, Salvatore Ferragamo и т.н., а през другото време се снима за списания като Vogue, Harper's Bazaar и Elle, където я виждаме и сега – заснета от Кевин Синклер..

П.П. Реждина е доста популярна със своите дълги, дълги крака – нещо, в което ще се убедите и само, след като разгледате галерията.

Автор - снимка

КоментариКоментари

svsi ( преди 12 години )
Наистина са й много дълги краката :О
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар