IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл отново разголи гръд

14 януари 2005 10 45

Наоми Кембъл отново разголи гръд

Супер моделът на '90-те Наоми Кембъл разголи дясната си гърда по време на ревю в Рио де Жанейро.

Това се случва за втори път, след като миналата година, отново в Бразилия по време на седмицата на модата, тя пак показа прелести. В модните среди вече се шушука, че това е по-скоро рекламен трик, отколкото чиста случайност.

Британската манекенка, която е вече на 35 години, смени шест тоалета на бразилската модна къща TNG, част от колекцията им за сезон есен-зима 2005. В един момент, вечерната рокля на цветя, която носеше Наоми под коженa наметка, се разгърна и разкри дясната гърда на манекенката.

За разлика от американската певица Джанет Джексън , която трябваше да се извини и да плати глоба от 500 000 долара за това, че се разголи по време на финала на Супербоул, Наоми излезе от ситуацията с една невинно- съблазнителна усмивка, отправена към фотографите.

Наоми стана един от символите на седмицата на модата в Бразилия. Тя споделя, че много харесва страната, още повече, че тя посрещна Нова година в залива Ангра дос Реис, на юг от Рио.

“Много съм щастлива, че съм тук. Хората са по-ведри, а дрехите ме карат да изглеждам по- млада” - споделя тя пред сп.” О Глобо”.

Седмицата на модата в Рио започна във вторник в залите на Музея на модерно изкуство. Ще бъдат представени 26 марки, някои от които на млади дизайнери, които тепърва ще пробиват на модния пазар.

КоментариКоментари